Project Description

Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

Η TROX προσφέρει ένα ευρύ πεδίο συστημάτων και εξαρτημάτων κλιματισμού και εξαερισμού παρέχοντας στους ειδικούς μελετητές μια πληθώρα δυνατοτήτων για ολοκληρωμένες λύσεις αεροδρομίων. Επιπλέον εστιάζοντας στην ενεργειακή απόδοση δεσμεύεται για την ανάπτυξη βιώσιμων υψηλής απόδοσης λύσεων που ταυτόχρονα μειώνουν τα λειτουργικά κόστη και παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια στην πυροπροστασία.
Γι’ αυτό τα συστήματα και εξαρτήματα της TROX είναι εγκατεστημένα σε διεθνή αεροδρόμια και στις πέντε ηπείρους, όπως είναι το JFK στη Νέα Υόρκη, στη Φρανκφούρτη, στη Σιγκαπούρη, στο Ντουμπάι, καθώς και στο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, τόσο στην αρχική κατασκευή του αεροδρομίου όσο και στις επεκτάσεις που πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα, αλλά και σε τοπικά αεροδρόμια σε πολλές χώρες, όπως η Αυστραλία, η Ιρλανδία, η Ελβετία, η Βραζιλία και στα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας.

TROX ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στόμια στροβιλισμού VDW, VDL, DCS, jet nozzles DUK, στόμια οροφής ADLQ, DLQL, ρυθμιστές παροχής αέρα VAV, διαφράγματα ρύθμισης αέρα VFR, αντεπίστροφα διαφράγματα ARK, διαφράγματα πυρός FK-K90, FKS, FKRS-EU, FK-EU, ηχομονωτές MSA.

Jet Nozzle DUK

Jet Nozzle DUK

στόμιο στροβιλισμού VDW

στόμιο στροβιλισμού VDW

 στόμιο στροβιλισμού VDL,

στόμιο στροβιλισμού VDL

ηχομονωτής MSA

ηχομονωτής MSA

διάφραγμα πυρός FK-EU

διάφραγμα πυρός FK-EU